Dags att rösta! - Vilka ska vinna pris för sina insatser för Globala målen?

2018-mar-12

Runt om i Sverige sprudlar det av engagemang och handlingskraft för Globala målen. På alla nivåer genomförs inspirerande och nytänkande insatser för att målen ska bli verklighet. Finalisterna till UNDP:s vårgala har alla gjort något unikt för att bidra, och nu är det du som avgör vilka som ska vinna!

Du kan rösta i följande kategorier:

  • Bästa kommunikation
  • Bästa innovation
  • Bästa partnerskap
  • Bästa inkludering
  • Bästa engagemang

Röstningen avslutas 31 mars. Ta chansen och rösta här!

UNDP:s vårgala – En målmedveten kväll

FN:s utvecklingsprogram (UNDP) arbetar för hållbar utveckling världen över. I Sverige vill vi mobilisera kraft, ledarskap och partnerskap för att driva utvecklingen framåt, och i synnerhet arbetet med att uppnå Globala målen! Därför anordnas i år för första gången UNDP:s vårgala: En målmedveten kväll, för att lyfta det arbete som görs för Globala målen runt om i Sverige och dela ut pris till initiativ som bidrar till målens genomförande.

UNDP:s vårgala kommer att äga rum i Stockholm den 17 april. Medverkar gör bland andra UNDP:s chef Achim Steiner, Isabella Lövin, Ardalan Shekarabi, Jan Eliasson och H.K.H. Prinsessan Sofia.

Galan kommer att ha 150 inbjudna gäster från olika sektorer, såsom lärare, företag, kommuner, föreningar och journalister, samt finalisterna inom respektive priskategori. Kvällens konferencier är Clara Henry.

Håll utkik här för mer information: 

www.globalamålen.se

www.undp.se

Facebook: UNDP Sverige och Globala målen

Twitter: UNDP_Sweden

#BliMålmedveten

UNDP Runtom i världen

Du är här UNDP Sverige Representationskontor
Gå till UNDP globalt