UNDP Sveeige söker en praktikant till kontoret i Stockholm under höstterminen 2022. Praktikplatsen är perfekt för dig som är nyfiken på en karriär inom FN, har ett intresse för globala frågor och gillar att jobba med kommunikation.
Den 24 mars lanserar UNDP en ny digital kunskapsplattform som genom lättillgängliga och intresseväckande fakta gör det enklare att förstå utvecklingen i världen.
UNDP-chefen påminde det internationella samfundet om att den afghanska befolkningen inte får glömmas bort när världen riktar sin uppmärksamhet mot kriget i Ukraina och uppmanade till fortsatta investeringar för att rädda liv och uppehällen.
Tidiga uppskattningar visar att 90 procent av den ukrainska befolkningen kan hamna i fattigdom och extrem ekonomisk sårbarhet om kriget fortgår.
UNDP bistår det ukrainska ministeriet för digital transformation med nya digitala stödtjänster till ukrainska flyktingar, samt sociala och humanitära tjänster till stöd för de som är kvar i Ukraina.
Den svenska lanseringen av rapporten där vi utforskar vägarna framåt för mänsklig säkerhet tillsammans med Jenny Ohlsson, Robert Egnell, Ulrika Modeer och Pedro Conceição.

Engagera dig!

 

Insamling

Insamling för UNDP

Starta en insamling för att minska fattigdomen och ojämlikheterna i världen.

UNDP:s shop

UNDP:s shop

Bär ditt stöd för UNDP och Globala målen på din krage, en t-shirt, en matkasse eller på något annat kul efter din egen smak!

UNDP:s resultat (2014-2017)

Lär dig mer

3 miljoner

nya jobb skapades, varav 41% för kvinnor

6,7 miljoner

människor fick förbättrad tillgång till elektricitet

170 miljoner

nya väljare registrerades i 52 länder

4,1 miljoner

människor fick tillgång till rättsstatstjänster

Lär dig mer

UNDP Runtom i världen

Du är här UNDP Sverige Representationskontor
Gå till UNDP globalt